Vergaderen

AAN ZEE

Vergaderen op een unieke & inspirerende ruimte aan zee? Kom dan naar Boulevard 17!

Met uitzicht op het strand, het geluid van de zee als u op de Boulevard naar ons toeloopt en genieten van onze uitgebreide lunch, diner en overnachtingsmogelijkheden. Onze ruimte is uiteraard voorzien van alle vergader-attributen die nodig zijn voor presentaties en brainstormsessies.

Klein formaat

Uitgebreide

BUSINESS MEETINGS

Een vergaderfaciliteit in Zeeland die alles te bieden heeft.

Met o.a. een 80 inch televisie geïntegreerd in de muur met speciale Led-verlichting, uw eigen afgezonderde ruimte, airconditioning, chromecast, HDMI kabel en een flipover.
Een aangename sfeer om uw business meeting naar een hoger niveau te tillen.

Gallerij4
Gallerij7

Een unieke locatie

voor uw zakelijke bijeenkomsten

Vergaderen op één van de mooiste locaties in Nederland aan de Boulevard van Vlissingen? Bij ons kan het!

Met een prachtige eigen ruimte met uitzicht op zee en grote zeeschepen die op een paar 100 meter voorbijvaren. Een 80 inch Flat screen TV voor de mooiste presentaties en je eigen koffiemachine op locatie zodat de ruimte niet eens verlaten hoeft te worden!

Vele mogelijkheden dus op een hele mooie locatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vergaderarrangementen!

Voor meer informatie of een offerte kunt u contact opnemen met de receptie via 0118-227702 of via frontdesk@boulevard17.nl

Download hier onze vergaderbrochure

Let op: vanaf maandag 16 september 2024 is Boulevard 17 i.v.m. een verbouwing voor 2 maanden gesloten. Het is in deze periode dan ook niet mogelijk om gebruik te maken van onze vergaderruimte.
Wij heten u heel graag vanaf medio november weer van harte welkom in onze vernieuwde Boulevard 17. De receptie blijft in de tussentijd gewoon bereikbaar via frontdesk@boulevard17.nl

Arrangementen

DIE BIJ U PASSEN

Vergadering1

½ dag VErGADEREN

Een 1/2 dag vergaderen (mogelijk vanaf 12:00 uur).

Tarief: € 49,50 per persoon

Vergadering2

1 dag VERGADEREN

Een dag vergaderen aan zee zorgt automatisch voor goede ideeën en nieuwe inspiratie.
Wij zorgen dat het u deze dag aan niets zal ontbreken.
Tarief: € 69,50 per persoon

Vergadering3

2-daags VERGADEREN

Twee dagen gebruik maken van onze vergaderruimte met uitzicht op zee, inclusief lunch op beide dagen, 3-gangen diner en ontbijt. Overnachten doet u in één van onze heerlijke Suites!
Tarief: Op aanvraag

Wat onze zakelijke gasten

ZEGGEN OVER ONS

Onze reviews!

Bekijk onze reviews

Uitstekend4.4 Gebaseerd op 690 recensies van beoordeel ons opDirkje AbmaDirkje Abma ★★★★★ Heerlijk gegeten, vriendelijke bediening, mooie locatie.Jan van SoestJan van Soest ★★★★☆ Toplocatie en prima lunch!Vlotte bediening.R.A. VierbergenR.A. Vierbergen ★★★★★ Komen hier nu al 10 jaar en blijft telkens een fijn ambiance om wat te eten en drinken.Harry RuedisueliHarry Ruedisueli ★★★★★ Mijn vaste plekje. Love itJan Bart JasperseJan Bart Jasperse ★★★★★ Afgelopen vrijdag een bedrijfsetentje gehad bij t restaurant van Boulevard 17.Het voorgestelde menu was voor iedereen toegankelijkheid en keuze uit vlees, vis en vega. Het zag er allemaal goed verzorgd uit en was ook erg lekker.We waren met een grote groep dus was het heel fijn om aan de zijkant, beetje een ruimte appart, te zitten. Zodat andere klanten geen last van ons hadden.Bediening was ook erg vriendelijk. Dacht goed met ons mee, ivm de warmte; screens stukje naar beneden en evt airco aan.Ja en t uitzicht is natuurlijk ook prachtig.Franklin Henri David van Rijckevorsel, Jhr.Franklin Henri David van Rijckevorsel, Jhr. ★★★★☆ Beetje op de tocht gezeten naast de ingang. Wel mooi uitzicht op de "boule" en de Wester Schelde.Jorge De abreuJorge De abreu ★★★★★ ExcelenteLuce PloegLuce Ploeg ★★★★☆ Wederom gegeten bij Boullevard 17.Mooie locatie waar je de zon ziet in de zee dalen.. Schitterend!Toch, wat ons opviel was het groot verschil tussen kwaliteit, kwantiteit en prijsverhouding!Bovendien een vriend van ons had een stukje Bavette medium besteld en kreeg ECHT een stukje roodvlees op zijn bord!Ook zijn prijzen voor een dessert……😵‍💫🤐Heel jammer!😔js_loader

Restaurant
Boulevard Evertsen 2
4382 AD  Vlissingen

Suites
Boulevard Bankert 756
4382 AC Vlissingen

Openingstijden restaurant

Ma t/m zon: 10:00 tot 22:00 uur

Ontbijtbuffet:
Dagelijks: 08:30 tot 10.00 uur

Reserveren restaurant:

+31(0)118-227701
info@boulevard17.nl

Reserveren Suites:

+31(0)118-227702
frontdesk@boulevard17.nl

© 2020 Boulevard 17 – Realisatie & Vormgeving door ZeeuwsOnline
Privacy Policy