Vergaderen

AAN ZEE

Vergaderen op een unieke & inspirerende ruimte aan zee? Kom dan naar Boulevard 17!

Met uitzicht op het strand, het geluid van de zee als u op de Boulevard naar ons toeloopt en genieten van onze uitgebreide lunch, diner en overnachtingsmogelijkheden. Onze ruimte is uiteraard voorzien van alle vergader-attributen die nodig zijn voor presentaties en brainstormsessies.

Klein formaat

Uitgebreide

BUSINESS MEETINGS

Een vergaderfaciliteit in Zeeland die alles te bieden heeft.

Met o.a. een 80 inch televisie geïntegreerd in de muur met speciale Led-verlichting, uw eigen afgezonderde ruimte, airconditioning, chromecast, HDMI kabel en een flipover.
Een aangename sfeer om uw business meeting naar een hoger niveau te tillen.

Gallerij4
Gallerij7

Een unieke locatie

voor uw zakelijke bijeenkomsten

Vergaderen op één van de mooiste locaties in Nederland aan de Boulevard van Vlissingen? Bij ons kan het!

Met een prachtige eigen ruimte met uitzicht op zee en grote zeeschepen die op een paar 100 meter voorbijvaren. Een 80 inch Flat screen TV voor de mooiste presentaties en je eigen koffiemachine op locatie zodat de ruimte niet eens verlaten hoeft te worden!

Vele mogelijkheden dus op een hele mooie locatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vergaderarrangementen!

Voor meer informatie of een offerte kunt u contact opnemen met de receptie via 0118-227702 of via frontdesk@boulevard17.nl

Download hier onze vergaderbrochure

Let op: vanaf maandag 16 september 2024 is Boulevard 17 i.v.m. een verbouwing voor 2 maanden gesloten. Het is in deze periode dan ook niet mogelijk om gebruik te maken van onze vergaderruimte.
Wij heten u heel graag vanaf medio november weer van harte welkom in onze vernieuwde Boulevard 17. De receptie blijft in de tussentijd gewoon bereikbaar via frontdesk@boulevard17.nl

Arrangementen

DIE BIJ U PASSEN

Vergadering1

½ dag VErGADEREN

Een 1/2 dag vergaderen (mogelijk vanaf 12:00 uur).

Tarief: € 49,50 per persoon

Vergadering2

1 dag VERGADEREN

Een dag vergaderen aan zee zorgt automatisch voor goede ideeën en nieuwe inspiratie.
Wij zorgen dat het u deze dag aan niets zal ontbreken.
Tarief: € 69,50 per persoon

Vergadering3

2-daags VERGADEREN

Twee dagen gebruik maken van onze vergaderruimte met uitzicht op zee, inclusief lunch op beide dagen, 3-gangen diner en ontbijt. Overnachten doet u in één van onze heerlijke Suites!
Tarief: Op aanvraag

Wat onze zakelijke gasten

ZEGGEN OVER ONS

Onze reviews!

Bekijk onze reviews

Uitstekend4.4 Gebaseerd op 648 recensies van beoordeel ons opnazario de fretesnazario de fretes ★★★★★ Prachtig verblijf en super vriendelijk personeel!Als diner raad ik de steak van 300gr zeker aan!Bedankt voor de top service 👌Wij komen hier terug!Josef MüllerJosef Müller ★★★★★ Schneller Service und gutes Essen. Die Pfannkuchen sind im Vergleich zu den anderen Speisen eher teurer, aber auch lecker.ulrich coppyulrich coppy ★★★★★ Hele leuke dag en nacht gehad, hele mooie kamers, vriendelijk personeel, mooi uitzicht en goed eten en sfeer. Kleine opmerking misschien, iets meer licht in de douche 🙂Ren DRen D ★★★★★ Wij hebben hier lekker iets gedronken om op te warmen na een stuk fietsen.We werden snel geholpen, konden zelf een tafel kiezen.Het was erg rustig, maar er werd snel aangeboden om de heaters toch aan te zetten. Hierdoor konden we aangenaam in de serre zitten.De bediening is zeer vriendelijk.De locatie is goed, tegenover Pier 7. Daar betaal je natuurlijk wel voor, dat moet je er dus wel voor over hebben.De red velvet cake was heerlijk (en het stuk dus te klein;-) ).Maarten BoesMaarten Boes ★★★★★ Na een regenachtig dagje Vlissingen is het niet evident om 's avonds met de hele jonge kindjes nog op restaurant te gaan. Gelukkig hadden we gereserveerd bij Boulevard 17, de ontvangst was er zo hartelijk en het begrip voor onze wildebrassen groot. Ze werden er in de watten gelegd waardoor ze als vanzelf rustig werden. Daardoor konden wij ook op ons gemak genieten van de gerechten die heel erg verrasten van smaak en kwaliteit waren! Echt top! 🍴🍽️👌⭐⭐⭐⭐Hugo RomboutHugo Rombout ★★★★★ 2 dagen mogen genieten van een heerlijk verblijf in Vlissingen. In één van de mooiste en modernste suites aan de Boulevard. En dat met uitzicht op zee. Met dank aan het personeel dat onze reservering gratis geüpgradet had daar ik jarig was.Daar bovenop wens ik absoluut te kennen geven dat het personeel erg vriendelijk, behulpzaam en professioneel te werk gaat. Ik heb het op een ander weleens minder meegemaakt ...Over het ontbijt en dinner alleen maar lof. Dikke pluim ook voor de keukenbrigade en service medewerkers.Tot een volgende keer. Bedankt.Ina en Hugo Rombout- van Kasteljs_loader

Restaurant
Boulevard Evertsen 2
4382 AD  Vlissingen

Suites
Boulevard Bankert 756
4382 AC Vlissingen

Openingstijden restaurant

Ma t/m zon: 10:00 tot 22:00 uur

Ontbijtbuffet:
Dagelijks: 08:30 tot 10.00 uur

Reserveren restaurant:

+31(0)118-227701
info@boulevard17.nl

Reserveren Suites:

+31(0)118-227702
frontdesk@boulevard17.nl

© 2020 Boulevard 17 – Realisatie & Vormgeving door ZeeuwsOnline
Privacy Policy