Samen maken wij

jouw bezoek geweldig

In Boulevard 17 werkt een fantastisch team. Wie wij zijn?
We stellen ons graag aan je voor.

IMG-20231214-WA0008

GIANINA

Leidinggevende bediening

Gianina is een toppertje! In korte tijd heeft ze zo veel geleerd en laten zien dat ze wil groeien. In de bediening is ze een vlotte schakel met alles wat er speelt op de vloer. Zelf de receptie beheerst ze en springt bij wanneer nodig.

IMG-20231214-WA0009

Romanja

Leidinggevende bediening

Romanja geniet zichtbaar wanneer ze aan het werk is. Als ze in de ochtend opstart en de gasten van het ontbijtbuffet verwelkomd hangt er een enorme rust. Echt een no-stress mentaliteit. Ze staat klaar voor de gasten, zorgt dat elke gast zich echt welkom voelt, maakt tijd om een praatje te maken. Een lieverd die we niet kunnen missen!

IMG-20231214-WA0012

Bonno

Leidinggevende bediening

Onze goedlachse Bonno!
Bonno is begonnen achter de bar maar al vrij snel zijn sterke kanten laten zien! Zo sterk dat hij op de werkvloer alles goed laat verlopen zodat de gasten optimaal kunnen genieten van hun bezoek. Je hoeft maar iets te vragen aan Bonno en hij weet het. Hij staat voor zowel de gasten klaar als voor zijn collega’s. Niets is hem te veel gevraagd.

Cees

CEES

Leidinggevende bediening

Cees komt uit de mooie Limburgse ambacht maar verruilde deze toch voor de prachtige Zeeuwse Costa. Met al zijn kennis en ervaring in de horeca staat Cees elke dag met enorme energie klaar voor alle gasten en zijn collega’s bij Boulevard 17. Ook de grootste drukte is geen probleem, want met Cees is het elke dag een best Cees scenario!

IMG-20231214-WA0011

MARIeke

receptie

Marieke is echt een warme en lieve vrouw. Ze staat elke dag met zoveel plezier voor haar collega’s en onze gasten klaar. Ze zorgt dat alles tot in de puntjes is verzorgd en geregeld.
Nederlands, Duits, Spaans, Engels? Het maakt allemaal niet uit. Marieke is van alle markten thuis. Een harde werker die geniet van het leven. Marieke is echt een aanwinst in ons receptieteam.

IMG-20231214-WA0010

Heleen

receptie & back-office

Heleen is een echte duizendpoot die van nature verschillende taken naar zich toe trekt.
Ze is geliefd bij onze hotelgasten en past goed binnen het team van Boulevard 17. Met haar jarenlange ervaring in de toeristische branche weet ze precies hoe ze onze gasten in de watten moet leggen. Even een praatje maken kom dan gezellig langs bij onze receptie. Heleen verzorgt ook de zakelijke offertes. Mocht u een keer willen vergaderen en overnachten dan is dit ook zeker mogelijk.

Farid

FARID

CHEF-KOK

Farid is de chef-kok Boulevard 17 & Pier 7.

Koken is zijn passie en dat proeft u in ieder gerecht. Zowel collega’s, leveranciers als gasten kunnen met hem lachen. Geen uitdaging gaat voor hem te ver en voor alles is een oplossing.

Esther

Esther

Receptiemanager

Esther is verantwoordelijk voor de reserveringen van de suites van Boulevard 17 en voor de beachrooms van Pier 7.
Esther gaat met enorm veel enthousiasme en positiviteit te werk waardoor ze de hotelgasten een geweldige ervaring geeft en haar collega’s inspireert. Door haar deskundigheid in toerisme, gastvrijheid en probleemoplossend vermogen is Esther een onmisbare schakel in ons team. Ze zit nooit stil en niets is voor haar te veel!
Je kunt esther bereiken via suites@boulevard17.nl

WandaBoulevard17

Wanda

Hoofd huishouding

Wanda is hoofd huishouding van Pier 7 en van Boulevard 17.
Wanda gaat met enorm veel energie en passie te werk in de Beachrooms en de Suites. Ze is een ster in het aansturen en draaiende houden van haar team, streeft naar perfectie en niets is voor haar te veel! Daarnaast is Wanda een team player en geniet ze van het sociale contact met de gasten én haar collega’s.

Onze reviews!

Bekijk onze reviews

Uitstekend4.4 Gebaseerd op 678 recensies van beoordeel ons opFranklin Henri David van Rijckevorsel, Jhr.Franklin Henri David van Rijckevorsel, Jhr. ★★★★☆ Beetje op de tocht gezeten naast de ingang. Wel mooi uitzicht op de "boule" en de Wester Schelde.Jorge De abreuJorge De abreu ★★★★★ ExcelenteLuce PloegLuce Ploeg ★★★★☆ Wederom gegeten bij Boullevard 17.Mooie locatie waar je de zon ziet in de zee dalen.. Schitterend!Toch, wat ons opviel was het groot verschil tussen kwaliteit, kwantiteit en prijsverhouding!Bovendien een vriend van ons had een stukje Bavette medium besteld en kreeg ECHT een stukje roodvlees op zijn bord!Ook zijn prijzen voor een dessert……😵‍💫🤐Heel jammer!😔Mark BMark B ★★★★★ Leuk restaurant, top plek heel aardig personeel.Jord KerbertJord Kerbert ★★★★★ Afgelopen pinkster neergeploft op de boulevard bij boulevard 17. We werden snel en vriendelijk geholpen door het aanwezige personeel. De jonge eigenaar maakte ons erg enthausiast over de lunch. 3 gerechten besteld waaronder het broodje Ribeye ( erg lekker ). Al met al een fijne middag. Als we in de buurt zijn komen we zeker terug. Om te genieten van het restaurant & het pachtige uitzicht.Borys BaronBorys Baron ★★★★★ It's a wonderful place.L CAL CA ★★★★☆ Direkt am der Promenade, man sieht das Meer und das Essen war ok. Getränke war sehr freundlich und zuvorkommend.Cyrille GrandjeanCyrille Grandjean ★★★★★ Personnel très sympathiqueOliwier KowalczykOliwier Kowalczyk ★★★★★ Dużo,szybko ,polecam 😉Mariette LudwigsMariette Ludwigs ★★★★☆ Waren im Restaurant essen. Sehr schöner Blick auf die Nordsee. Essen war gut, allein die Bavette hat uns nicht überzeugt. Aber alle waren im Restaurant bemüht mit uns darüber in Kontakt zu treten und es wurde sogar das Mineralwasser und ein Aperol aufs Haus zur Entschädigung spendiert. Super!! Sehr freundlich und zuvorkommend.js_loader

Restaurant
Boulevard Evertsen 2
4382 AD  Vlissingen

Suites
Boulevard Bankert 756
4382 AC Vlissingen

Openingstijden restaurant
Ma t/m zon: 10:00 tot 22:00 uur

Ontbijtbuffet:
Dagelijks: 08:30 tot 10.00 uur

Reserveren restaurant:

+31(0)118-227701
info@boulevard17.nl

Reserveren Suites:

+31(0)118-227702
frontdesk@boulevard17.nl

© 2024 Boulevard 17 – Realisatie & Vormgeving door ZeeuwsOnline
Privacy Policy