Samen maken wij

jouw bezoek geweldig

In Boulevard 17 werkt een fantastisch team. Wie wij zijn?
We stellen ons graag aan je voor.

IMG-20231214-WA0008

GIANINA

Leidinggevende bediening

Gianina is een toppertje! In korte tijd heeft ze zo veel geleerd en laten zien dat ze wil groeien. In de bediening is ze een vlotte schakel met alles wat er speelt op de vloer. Zelf de receptie beheerst ze en springt bij wanneer nodig.

IMG-20231214-WA0009

Romanja

Leidinggevende bediening

Romanja geniet zichtbaar wanneer ze aan het werk is. Als ze in de ochtend opstart en de gasten van het ontbijtbuffet verwelkomd hangt er een enorme rust. Echt een no-stress mentaliteit. Ze staat klaar voor de gasten, zorgt dat elke gast zich echt welkom voelt, maakt tijd om een praatje te maken. Een lieverd die we niet kunnen missen!

IMG-20231214-WA0012

Bonno

Leidinggevende bediening

Onze goedlachse Bonno!
Bonno is begonnen achter de bar maar al vrij snel zijn sterke kanten laten zien! Zo sterk dat hij op de werkvloer alles goed laat verlopen zodat de gasten optimaal kunnen genieten van hun bezoek. Je hoeft maar iets te vragen aan Bonno en hij weet het. Hij staat voor zowel de gasten klaar als voor zijn collega’s. Niets is hem te veel gevraagd.

Cees

CEES

Leidinggevende bediening

Cees komt uit de mooie Limburgse ambacht maar verruilde deze toch voor de prachtige Zeeuwse Costa. Met al zijn kennis en ervaring in de horeca staat Cees elke dag met enorme energie klaar voor alle gasten en zijn collega’s bij Boulevard 17. Ook de grootste drukte is geen probleem, want met Cees is het elke dag een best Cees scenario!

IMG-20231214-WA0011

MARIeke

receptie

Marieke is echt een warme en lieve vrouw. Ze staat elke dag met zoveel plezier voor haar collega’s en onze gasten klaar. Ze zorgt dat alles tot in de puntjes is verzorgd en geregeld.
Nederlands, Duits, Spaans, Engels? Het maakt allemaal niet uit. Marieke is van alle markten thuis. Een harde werker die geniet van het leven. Marieke is echt een aanwinst in ons receptieteam.

IMG-20231214-WA0010

Heleen

receptie & back-office

Heleen is een echte duizendpoot die van nature verschillende taken naar zich toe trekt.
Ze is geliefd bij onze hotelgasten en past goed binnen het team van Boulevard 17. Met haar jarenlange ervaring in de toeristische branche weet ze precies hoe ze onze gasten in de watten moet leggen. Even een praatje maken kom dan gezellig langs bij onze receptie. Heleen verzorgt ook de zakelijke offertes. Mocht u een keer willen vergaderen en overnachten dan is dit ook zeker mogelijk.

Farid

FARID

CHEF-KOK

Farid is de chef-kok Boulevard 17 & Pier 7.

Koken is zijn passie en dat proeft u in ieder gerecht. Zowel collega’s, leveranciers als gasten kunnen met hem lachen. Geen uitdaging gaat voor hem te ver en voor alles is een oplossing.

Esther

Esther

Receptiemanager

Esther is verantwoordelijk voor de reserveringen van de suites van Boulevard 17 en voor de beachrooms van Pier 7.
Esther gaat met enorm veel enthousiasme en positiviteit te werk waardoor ze de hotelgasten een geweldige ervaring geeft en haar collega’s inspireert. Door haar deskundigheid in toerisme, gastvrijheid en probleemoplossend vermogen is Esther een onmisbare schakel in ons team. Ze zit nooit stil en niets is voor haar te veel!
Je kunt esther bereiken via suites@boulevard17.nl

WandaBoulevard17

Wanda

Hoofd huishouding

Wanda is hoofd huishouding van Pier 7 en van Boulevard 17.
Wanda gaat met enorm veel energie en passie te werk in de Beachrooms en de Suites. Ze is een ster in het aansturen en draaiende houden van haar team, streeft naar perfectie en niets is voor haar te veel! Daarnaast is Wanda een team player en geniet ze van het sociale contact met de gasten én haar collega’s.

Onze reviews!

Bekijk onze reviews

Uitstekend4.4 Gebaseerd op 648 recensies van beoordeel ons opnazario de fretesnazario de fretes ★★★★★ Prachtig verblijf en super vriendelijk personeel!Als diner raad ik de steak van 300gr zeker aan!Bedankt voor de top service 👌Wij komen hier terug!Josef MüllerJosef Müller ★★★★★ Schneller Service und gutes Essen. Die Pfannkuchen sind im Vergleich zu den anderen Speisen eher teurer, aber auch lecker.ulrich coppyulrich coppy ★★★★★ Hele leuke dag en nacht gehad, hele mooie kamers, vriendelijk personeel, mooi uitzicht en goed eten en sfeer. Kleine opmerking misschien, iets meer licht in de douche 🙂Ren DRen D ★★★★★ Wij hebben hier lekker iets gedronken om op te warmen na een stuk fietsen.We werden snel geholpen, konden zelf een tafel kiezen.Het was erg rustig, maar er werd snel aangeboden om de heaters toch aan te zetten. Hierdoor konden we aangenaam in de serre zitten.De bediening is zeer vriendelijk.De locatie is goed, tegenover Pier 7. Daar betaal je natuurlijk wel voor, dat moet je er dus wel voor over hebben.De red velvet cake was heerlijk (en het stuk dus te klein;-) ).Maarten BoesMaarten Boes ★★★★★ Na een regenachtig dagje Vlissingen is het niet evident om 's avonds met de hele jonge kindjes nog op restaurant te gaan. Gelukkig hadden we gereserveerd bij Boulevard 17, de ontvangst was er zo hartelijk en het begrip voor onze wildebrassen groot. Ze werden er in de watten gelegd waardoor ze als vanzelf rustig werden. Daardoor konden wij ook op ons gemak genieten van de gerechten die heel erg verrasten van smaak en kwaliteit waren! Echt top! 🍴🍽️👌⭐⭐⭐⭐Hugo RomboutHugo Rombout ★★★★★ 2 dagen mogen genieten van een heerlijk verblijf in Vlissingen. In één van de mooiste en modernste suites aan de Boulevard. En dat met uitzicht op zee. Met dank aan het personeel dat onze reservering gratis geüpgradet had daar ik jarig was.Daar bovenop wens ik absoluut te kennen geven dat het personeel erg vriendelijk, behulpzaam en professioneel te werk gaat. Ik heb het op een ander weleens minder meegemaakt ...Over het ontbijt en dinner alleen maar lof. Dikke pluim ook voor de keukenbrigade en service medewerkers.Tot een volgende keer. Bedankt.Ina en Hugo Rombout- van Kasteljs_loader

Restaurant
Boulevard Evertsen 2
4382 AD  Vlissingen

Suites
Boulevard Bankert 756
4382 AC Vlissingen

Openingstijden restaurant
Ma t/m zon: 10:00 tot 22:00 uur

Ontbijtbuffet:
Dagelijks: 08:30 tot 10.00 uur

Reserveren restaurant:

+31(0)118-227701
info@boulevard17.nl

Reserveren Suites:

+31(0)118-227702
frontdesk@boulevard17.nl

© 2024 Boulevard 17 – Realisatie & Vormgeving door ZeeuwsOnline
Privacy Policy