Samen maken wij

jouw bezoek geweldig

In Boulevard 17 werkt een fantastisch team. Wie wij zijn?
We stellen ons graag aan je voor.

Kelsey

kelsey

Leidinggevende bediening

Kelsey is heel erg leergierig, spontaan en een harde werker! Ook houd deze knappe dame ervan om even lekker te kletsen met de gasten aan tafel (of met collega’s na het werk)! Gaat de zon ineens schijnen en loopt het terras vol? Geen zorgen, Kelsey heeft alles onder controle!

Yentl[1] copy

yentl

Leidinggevende bediening

Yentl wist al vanaf jongs af aan dat de horeca voor hem was gemaakt. Nu als eerste medewerker bediening zie je hem dat ook uitstralen op de werkvloer. Stress staat niet in zijn woordenboek en voor Yentl geld hoe drukker hoe beter. Hij staat elke dag voor u klaar als een echte gastheer en zal er alles aan doen om u de optimale beleving mee te geven!

Farid

farid

chef-kok

Farid is de chefkok Boulevard 17 & Pier 7.

Koken is zijn passie en dat proeft u in ieder gerecht. Zowel collega’s, leveranciers als gasten kunnen met hem lachen. Geen uitdaging gaat voor hem te ver en voor alles is een oplossing.

Mike

mike

sous-chef

Mike werkt nu al 20 jaar in de horeca. Ervaring in het binnen als het buitenland. Zijn doel? Van Boulevard 17 de nieuwe Hotspot van zeeland maken! Zijn passie voor koken zie je terug in de gerechten. Creatief en altijd tot het uiterste willen gaan. Dat is onze Mike!

Esther

Esther

suites

Esther gaat met enorm veel enthousiasme en positiviteit te werk waardoor ze de hotelgasten een geweldige ervaring geeft en haar collega’s inspireert. Door haar deskundigheid in toerisme, gastvrijheid en probleemoplossend vermogen is Esther een onmisbare schakel in ons team. Ze zit nooit stil en niets is voor haar te veel!

Amber

amber

suites

Amber straalt zoveel energie en gastvrijheid uit dat het aanstekelijk werkt. Elke dag staat ze klaar met een lach om onze hotelgasten te verwelkomen. Met haar internationale achtergrond en haar kennis van het toerisme mag ze zeker niet ontbreken in ons team. Een harde werker die geniet van het leven.

Wanda b17[2] copy

wanda

hoofd huishouding

Wanda gaat met enorm veel energie en passie te werk in de Beachrooms. Ze is een ster in het aansturen en draaiende houden van haar team, streeft naar perfectie en niets is voor haar te veel! Daarnaast is Wanda een team player en geniet ze van het sociale contact met de gasten én haar collega’s.

Restaurant
Boulevard Evertsen 2
4382 AD  Vlissingen

Suites
Boulevard Bankert 756
4382 AC Vlissingen

Openingstijden restaurant

Ma-Do: 10.00 – 22:00

Vr-Za: 10:00 – 23:00

Zo: 10:00 – 22:00

Reserveren restaurant:

+31(0)118-227701
info@boulevard17.nl

Reserveren Suites:

+31(0)118-227702
suites@boulevard17.nl

© 2020 Boulevard 17 – Realisatie & Vormgeving door ZeeuwsOnline
Privacy Policy