Samen maken wij

jouw bezoek geweldig

In Boulevard 17 werkt een fantastisch team. Wie wij zijn?
We stellen ons graag aan je voor.

Kelsey

kelsey

Leidinggevende bediening

Kelsey is heel erg leergierig, spontaan en een harde werker! Ook houd deze knappe dame ervan om even lekker te kletsen met de gasten aan tafel (of met collega’s na het werk)! Gaat de zon ineens schijnen en loopt het terras vol? Geen zorgen, Kelsey heeft alles onder controle!

Yentl[1] copy

yentl

Leidinggevende bediening

Yentl wist al vanaf jongs af aan dat de horeca voor hem was gemaakt. Nu als eerste medewerker bediening zie je hem dat ook uitstralen op de werkvloer. Stress staat niet in zijn woordenboek en voor Yentl geld hoe drukker hoe beter. Hij staat elke dag voor u klaar als een echte gastheer en zal er alles aan doen om u de optimale beleving mee te geven!

Blvd17Robbie

Robbie

Leidinggevende bediening

Robbie is het perfecte voorbeeld van iemand die zijn ervaring met passie combineert. Robbie is horeca en horeca is Robbie. Niets is teveel gevraagd en hij staat altijd met een lach voor de gast klaar. Ook voor zijn collega’s is Robbie een echte rots in de branding.

Farid

farid

chef-kok

Farid is de chefkok Boulevard 17 & Pier 7.

Koken is zijn passie en dat proeft u in ieder gerecht. Zowel collega’s, leveranciers als gasten kunnen met hem lachen. Geen uitdaging gaat voor hem te ver en voor alles is een oplossing.

Mike

mike

sous-chef

Mike werkt nu al 20 jaar in de horeca. Ervaring in het binnen als het buitenland. Zijn doel? Van Boulevard 17 de nieuwe Hotspot van zeeland maken! Zijn passie voor koken zie je terug in de gerechten. Creatief en altijd tot het uiterste willen gaan. Dat is onze Mike!

Esther

Esther

suites

Esther gaat met enorm veel enthousiasme en positiviteit te werk waardoor ze de hotelgasten een geweldige ervaring geeft en haar collega’s inspireert. Door haar deskundigheid in toerisme, gastvrijheid en probleemoplossend vermogen is Esther een onmisbare schakel in ons team. Ze zit nooit stil en niets is voor haar te veel!

MariekeBoulevard17

MARIEKE

suites

Marieke is echt een warme en lieve vrouw. Ze staat elke dag met zoveel plezier voor haar collega’s en onze gasten klaar. Ze zorgt dat alles tot in de puntjes is verzorgd en geregeld.
Nederlands, Duits, Spaans, Engels? Het maakt allemaal niet uit. Marieke is van alle markten thuis. Een harde werker die geniet van het leven. Marieke is echt een aanwinst in ons receptieteam.

WandaBoulevard17

wanda

hoofd huishouding

Wanda gaat met enorm veel energie en passie te werk in de Beachrooms en de Suites. Ze is een ster in het aansturen en draaiende houden van haar team, streeft naar perfectie en niets is voor haar te veel! Daarnaast is Wanda een team player en geniet ze van het sociale contact met de gasten én haar collega’s.

IMG-20211118-WA0010

HELEEN

SUITES

Heleen is een echte duizendpoot die van nature verschillende taken naar zich toe trekt.
Ze is geliefd bij onze hotelgasten en past goed binnen het team van Boulevard 17. Met haar jarenlange ervaring in de toeristische branche weet ze precies hoe ze onze gasten in de watten moet leggen. Even een praatje maken kom dan gezellig langs bij onze receptie. Heleen verzorgt ook de zakelijke offertes. Mocht u een keer willen vergaderen en overnachten dan is dit ook zeker mogelijk.

Restaurant
Boulevard Evertsen 2
4382 AD  Vlissingen

Suites
Boulevard Bankert 756
4382 AC Vlissingen

Openingstijden restaurant

Ma-Do: 10.00 – 22:00

Vr-Za: 10:00 – 23:00

Zo: 10:00 – 22:00

Reserveren restaurant:

+31(0)118-227701
info@boulevard17.nl

Reserveren Suites:

+31(0)118-227702
suites@boulevard17.nl

© 2022 Boulevard 17 – Realisatie & Vormgeving door ZeeuwsOnline
Privacy Policy