10 prachtige luxe 2-persoons Boulevard Suites, gelegen recht voor het strand en op de boulevard van Vlissingen.
Op de begane grond bevinden zich 5 suites, alle met een riant terras, en op de 1e etage bevinden zich nog eens 5 heerlijke suites met een frans balkon.
De suites zijn er in diverse uitvoeringen. Daarnaast is het mogelijk om uw verblijf te upgraden met 1 van onze arrangementen!

Upgrade uw verblijf  

Boulevard suites arrangementen

Gedurende het jaar bieden wij diverse arrangementen aan om een verblijf in de Boulevard Suites compleet te maken. Het Romantisch Overnachten aan Zee of het Wellness arrangement zijn compleet verzorgde arrangementen waarbij er leuke extra’s inbegrepen zitten. Met de 5 daagse minivakantie of het weekverblijf ontvangt u kortingen op de overnachtingsprijs en profiteert u van gratis extra’s zoals wandel- en fietsroutes.

Op onze boekingswebsite kunt u uw verblijf ook geheel naar wens samenstellen door bijvoorbeeld een flesje wijn of diner toe te voegen. Mochten wij u ergens bij kunnen helpen, horen wij het graag.

Wij bieden de onderstaande arrangementen aan:

De arrangementen kunt u vinden in onze online boekingsmodule. In de boekingsmodule kunt u gelijk de beschikbaarheid en de tarieven inzien.

Naast de arrangementen kunt u uw reservering ook geheel naar wens samenstellen door bijvoorbeeld een flesje wijn, elektrische fietsen of diner toe te voegen. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Reserveer nu

What people

SAY ABOUT US

Restaurant
Boulevard Evertsen 2
4382 AD  Vlissingen

Suites
Boulevard Bankert 756
4382 AC Vlissingen

Openingstijden restaurant
Ma t/m zon: 10:00 tot 22:00 uur

Ontbijtbuffet:
Dagelijks: 08:30 tot 10.00 uur

Reserveren restaurant:

+31(0)118-227701
info@boulevard17.nl

Reserveren Suites:

+31(0)118-227702
frontdesk@boulevard17.nl

© 2024 Boulevard 17 – Realisatie & Vormgeving door ZeeuwsOnline
Privacy Policy