Aankomstinformatie Boulevard Suites

Ongeveer 5 dagen vóór aankomst ontvangt u per e-mail onderstaande aankomstinformatie.
Hieronder kunt u ook alvast alle belangrijke zaken teruglezen zodat u weet wat u kunt verwachten tijdens uw verblijf.

Parkeren & routebeschrijving

Parkeren & routebeschrijving
U kunt vooraf een parkeervergunning bij ons afnemen voor € 9,50 per auto per nacht. Gaarne vooraf reserveren! Wij moeten uw kenteken vooraf aanmelden bij de gemeente Vlissingen.

Parkeren met een parkeervergunning kan in de Kenau Hasselaarstraat en de P-Cinema /P-Boulevard parkeerplaats aan het einde van deze straat. Het makkelijkste is om deze straat in te voeren in uw navigatie zodat u bij aankomst gelijk kunt parkeren. Vervolgens kunt u naar Boulevard 17 lopen om in te checken voor uw verblijf. Op het parkeerterrein van P-Cinema/P-Boulevard vindt u ook parkeerplaatsen om uw auto elektrisch te laden.
Houd u er rekening mee dat de Boulevard per 1 april 2024 gesloten is voor gemotoriseerd verkeer. U kunt een boete krijgen.

Het adres van de receptie (in het restaurant) van Boulevard 17 is:
Boulevard Evertsen 2, Vlissingen 

De afbeelding hiernaast geeft een goed beeld van de omgeving met de locatie van check-in, de straat voor het parkeren en de suites.

Check-in & Check-out

Check-in dagelijks vanaf 15:00 uur tot uiterlijk 20:00 uur
Arriveert u later? Neem dan vóór 16:00 uur contact op met de receptie dan geven wij u de code van de sleutelkluis voor uw kamerpasjes.
De receptie is dagelijks tot ongeveer 17:00 uur aanwezig. In de avond wordt u geholpen door één van onze collega’s van het restaurant. Het kan zijn dat u hierdoor eventjes moet wachten.

Check-out
Vanaf 09:30 uur tot uiterlijk 11:00 uur aan de receptiebalie bij Boulevard 17.

Ontbijtbuffet
Dagelijks van 08.30 uur tot 10:00 uur.

Huisregels

*De Boulevard Suites maken onderdeel uit van de Sardijntoren; een (senioren) woontoren. (Stem)geluid wordt versterkt langs de gevel. Het is om deze reden verboden om op het terras en/of het franse balkon muziek af te spelen of veel geluid te maken.
*Daarnaast is de gehele Sardijntoren, alle Boulevard Suites, zowel terrassen als franse balkons, 100% rookvrij.
*Bij windkracht 5 of hoger is het niet toegestaan om de buitendeuren van de suites open te doen. De wind is namelijk onvoorspelbaar op sommige momenten.
*De suites zijn splinternieuw, het branden van kaarsen en/of waxinelichtjes is dan ook niet toegestaan.
*Huisdieren (waaronder honden) zijn niet toegestaan in de Boulevard Suites.
*Bij de receptie kunt u niet met contant geld betalen, pin-only.
*Wij hebben geen fietsenstalling.
*Het maximaal aantal personen mag niet worden overschreden. Alle gasten slapen in één van de aanwezige bedden in de suite.
*Wij hanteren een ZERO TOLERANCE beleid op het gebied van alle soorten drugs. Bij constatering kan u de toegang van de suite worden ontzegd. Ook behouden wij ons het recht voor om de politie in te schakelen.

Overige mededelingen

Elke suite is voorzien van voldoende opbergruimte, een kluisje, koelkastje, waterkoker en een JAVA koffiezetapparaat. Thee, koffiecapsules, koffiemelk en suiker is ook voldoende aanwezig in de suites en wordt dagelijks voor 2 personen aangevuld. Indien u meer koffie wenst kunt u dit (tegen betaling) bij de receptie afhalen.
Bij een langer verblijf vindt de dagelijkse schoonmaak in de Boulevard Suites plaats tussen ongeveer 11:00 uur en 15:00 uur.

Let op: vanaf maandag 16 september 2024 is Boulevard 17 voor 2 maanden gesloten wegens een verbouwing. De suites blijven in deze tijd geopend tegen een speciale verbouwingskorting van 35%. Mocht u voornemens zijn in deze periode bij ons te willen verblijven willen wij u vragen contact op te nemen met onze receptie.

Tot slot 

Namens het team van Boulevard 17 wensen wij u alvast een goed verblijf toe!
Als er vanuit uw kant nog vragen zijn of wij kunnen ergens bij helpen dan horen wij dit uiteraard graag

Met gastvrije groet,

Het receptieteam

0118 – 227702 –  frontdesk@boulevard17.nl
Bereikbaar vanaf 09:00 uur tot uiterlijk 17:00 uur

Onze reviews!

Bekijk onze reviews

Uitstekend4.4 Gebaseerd op 678 recensies van beoordeel ons opFranklin Henri David van Rijckevorsel, Jhr.Franklin Henri David van Rijckevorsel, Jhr. ★★★★☆ Beetje op de tocht gezeten naast de ingang. Wel mooi uitzicht op de "boule" en de Wester Schelde.Jorge De abreuJorge De abreu ★★★★★ ExcelenteLuce PloegLuce Ploeg ★★★★☆ Wederom gegeten bij Boullevard 17.Mooie locatie waar je de zon ziet in de zee dalen.. Schitterend!Toch, wat ons opviel was het groot verschil tussen kwaliteit, kwantiteit en prijsverhouding!Bovendien een vriend van ons had een stukje Bavette medium besteld en kreeg ECHT een stukje roodvlees op zijn bord!Ook zijn prijzen voor een dessert……😵‍💫🤐Heel jammer!😔Mark BMark B ★★★★★ Leuk restaurant, top plek heel aardig personeel.Jord KerbertJord Kerbert ★★★★★ Afgelopen pinkster neergeploft op de boulevard bij boulevard 17. We werden snel en vriendelijk geholpen door het aanwezige personeel. De jonge eigenaar maakte ons erg enthausiast over de lunch. 3 gerechten besteld waaronder het broodje Ribeye ( erg lekker ). Al met al een fijne middag. Als we in de buurt zijn komen we zeker terug. Om te genieten van het restaurant & het pachtige uitzicht.Borys BaronBorys Baron ★★★★★ It's a wonderful place.L CAL CA ★★★★☆ Direkt am der Promenade, man sieht das Meer und das Essen war ok. Getränke war sehr freundlich und zuvorkommend.Cyrille GrandjeanCyrille Grandjean ★★★★★ Personnel très sympathiqueOliwier KowalczykOliwier Kowalczyk ★★★★★ Dużo,szybko ,polecam 😉Mariette LudwigsMariette Ludwigs ★★★★☆ Waren im Restaurant essen. Sehr schöner Blick auf die Nordsee. Essen war gut, allein die Bavette hat uns nicht überzeugt. Aber alle waren im Restaurant bemüht mit uns darüber in Kontakt zu treten und es wurde sogar das Mineralwasser und ein Aperol aufs Haus zur Entschädigung spendiert. Super!! Sehr freundlich und zuvorkommend.js_loader

Restaurant
Boulevard Evertsen 2
4382 AD  Vlissingen

Suites
Boulevard Bankert 756
4382 AC Vlissingen

Openingstijden restaurant
Ma t/m zon: 10:00 tot 22:00 uur

Ontbijtbuffet:
Dagelijks: 08:30 tot 10.00 uur

Reserveren restaurant:

+31(0)118-227701
info@boulevard17.nl

Reserveren Suites:

+31(0)118-227702
frontdesk@boulevard17.nl

© 2024 Boulevard 17 – Realisatie & Vormgeving door ZeeuwsOnline
Privacy Policy